Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Saat vaihtohyvitystä 75-250€ - tai enemmän!

Luovuta vanha kamerasi
niin saat alennusta uudesta
Tarjous on voimassa Nikon D810, Nikon D750:n, Nikon D500:n, Nikon D7500:n ja Nikon D7200:n oston yhteydessä 14.1.2018 asti. Enintään yksi vaihtohyvitys kameraa kohti. Voimassa valittujen jälleenmyyjien liikkeissä, ei verkkokaupassa.

Luovuta vanha kamerasi, niin saat alennusta uudesta

Juuri nyt voit luovuttaa vanhan kamerasi ja saada vähintään 75–250 euroa vaihtohyvitystä uudesta kamerasta. Saat hyvityksen ostaessasi jonkin alla mainituista kameroista. Vaihtokameraksi sen sijaan käy mikä tahansa kamera – merkistä ja mallista riippumatta.


SAAT VAIHTOHYVITYSTÄ 75–250 EUROA – TAI ENEMMÄN!

  • Vähintään 250 euron vaihtohyvitys ostettaessa Nikon D810
  • Vähintään 175 euron vaihtohyvitys ostettaessa Nikon D750
  • Vähintään 175 euron vaihtohyvitys ostettaessa Nikon D500
  • Vähintään 100 euron vaihtohyvitys ostettaessa Nikon D7500
  • Vähintään 75 euron vaihtohyvitys ostettaessa Nikon D7200

Tietyt myymälät antavat enemmän hyvitystä vaihtoon tuodun kameran arvosta riippuen. Kysy asiasta tarkemmin oman liikkeesi henkilökunnalta.


Nikon D810

Luo oma mestariteoksesi Nikonin D810-kameralla. Erittäin monipuolisella 36,3 megapikselin kameralla voi kuvata niin tarkkoja yksityiskohtia kuin nopeaa toimintaakin.

Kameran uudelleen suunniteltu FX-kokoinen kenno, erittäin suuri ISO-herkkyysalue ja EXPEED 4 -kuvaprosessori takaavat ennennäkemättömän terävyyden, täyteläiset värit ja vähäisen kohinan kaikilla herkkyysalueilla.

Huippuluokan automaattitarkennus, sarjakuvaus jopa 7 kuvaa sekunnissa ja Full HD -videon tallennus (1080/60p) takaavat, että pystyt tallentamaan kaikenlaiset kohteet erittäin tarkasti. Lisäksi Nikonin Picture Control 2.0 -järjestelmä parantaa kuvankäsittelyä kamerassa ja joustavaa optimointia.

 Lue lisää


Nikon D750

Nopea, monipuolinen ja ketterä D750 antaa tilaa luovuudelle. Kun kaikki on mahdollista, tämä täyden kennokoon 24,3 megapikselin tehopakkaus haastaa kokeilemaan rajoja.

Mikään ei pidättele tätä kameraa, jossa on paljon ammattitasoista kuvaustekniikka pienessä ja näppärässä koossa.

Kameran FX-koon kennon kuvanlaatu on poikkeuksellisen hyvä, ja suurilla ISO-herkkyyksillä saadaan puhtaampia kuvia kuin koskaan aiemmin. Erittäin herkkä automaattitarkennus, sarjakuvaus jopa 6,5 kuvaa sekunnissa, Full HD -videotallennus 1080/60p:n kuvataajuudella sekä kääntyvä näyttö poistavat esteet luovuuden tieltä. Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden avulla voi jakaa upeita kuvia helposti ja nopeasti.

 Lue lisää


Nikon D500

I AM EVERYDAY  D500 on Nikonin FX-koon D5-huippukameran pienempi sisarmalli, joka tarjoaa hämmästyttävää tehokkuutta ja tarkkuutta. Nikonin seuraavan sukupolven 153 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä kattaa erittäin laajan kuva-alan. Uudet kuva- ja mittauskennot takaavat uskomattoman tarkan kohteiden tunnistuksen ja yksityiskohtaisuuden. Kameralla voi ottaa jopa 10 kuvaa sekunnissa, ja tehokas puskuri mahdollistaa jopa 200 NEF (RAW) -kuvan ottamisen yhtenä nopeana kuvasarjana. Näiden ominaisuuksien ansiosta parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla voi kuvata jopa uskomattoman 20 sekunnin ajan. D-videotoiminnolla rajojaan koettelevat videokuvaajat voivat tallentaa kameralla erittäin tarkkoja, jopa 29 minuutin ja 59 sekunnin pituisia 4K/UHD-videoita.

 Lue lisää


Nikon D7500

Täydellisen kuvan metsästys voi viedä sinut minne vain. Ota D7500 mukaan matkalle. Se on digitaalinen järjestelmäkamera, joka avaa uusia mahdollisuuksia.

Tehokas, kätevä ja hyvillä yhteyksillä varustettu D7500 tarjoaa saman kuvanlaadun kuin maineikas D500, Nikonin DX-koon lippulaiva. Se sopii kuvaajille, jotka haluavat ikuistaa löytämänsä kauneuden unohtumattomiin valokuviin.

Huikeaa tarkkuutta. Erinomaista suorituskykyä heikossa valaistuksessa. 4K/UHD-videokuvaa. Lisäksi SnapBridge pitää kameran yhteydessä älylaitteeseen, jotta voit näyttää otoksesi muille.

 Lue lisää


Nikon D7200

Hienostunut D7200 nostaa kuvaajankin uudelle tasolle. Tämä ketterä ja hyvillä yhteyksillä varustettu DX-koon digitaalinen järjestelmäkamera tuottaa upeita valokuvia ja videoita. Nopea ja monipuolinen kamera on valmis toteuttamaan kaikki tavoitteesi.

D7200 suorastaan henkii laatua. Luokkansa johtava automaattitarkennus periytyy Nikonin maineikkaista ammattilaiskameroista. Sen ansiosta kohteen täsmällinen tarkennus onnistuu jopa -3 EV:n valaistuksessa. Erillinen videokuvausvalikko ja kehittyneet äänenhallinnan vaihtoehdot tuovat videokuvaajille joustavuutta. Valojuovakuvaukseen ja sulavien ajastettujen videoiden luontiin suunnitellut toiminnot lisäävät luovia mahdollisuuksia. NIKKOR-objektiivit puolestaan takaavat yksityiskohtien tarkkuuden. Sisäänrakennetun Wi-Fi- ja NFC-tuen ansiosta hienojen kuvien siirtäminen on helppoa.

 Lue lisää