Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Osta nyt - saat jopa
150 € hyvitystä

valituista NIKKOR-objektiiveista


Hyvitystä valituista NIKKOR-objektiiveista.

Valitse omasi 15 NIKKOR-objektiivista - erilaisista telezoom-, makro- ja normaalizoomobjektiiveista, niin saat 20-150€  takaisin MasterCard-prepaidkortilla! Sinulle lähetetään esimaksettu MasterCard-kortti, kun olet rekisteröinyt ostoksesi.


Laajakulmazoom

Laajakulmazoom matka- tai dokumenttikuvaukseen

AF-S NIKKOR 16-35mm f/4G ED VR

Monipuolinen laajakulmaobjektiivi matka- tai dokumenttikuvaukseen. Tehokkaan kuvanvakautuksen (VR) ansiosta voit ottaa kuvia käsivaralta pitkillä suljinajoilla myös kuvatessasi sisätiloissa tai yöllä. Zoomausalueen vastaavuus DX-kennoisessa kamerassa on 24--52 mm.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, ihmiset ja tapahtumat

Palkittu laajakulmazoomobjektiivi

AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Ammattitason valovoimainen laajakulmaobjektiivi matka- ja maisemakuvaukseen. Tämä palkittu ammattilaiszoom on erittäin laajakulmainen, ja sen korkea optinen laatu ulottuu reunoille asti. Nanokidepinnoitteen ja ED-lasin ansiosta objektiivi tuottaa hienon kontrastin ja linssiheijastukset jäävät hyvin vähäisiksi vastavalossakin.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat

Luotettava valovoimainen laajakulmazoomobjektiivi

AF-S Zoom-Nikkor 17-35mm f/2.8D IF-ED

Tätä ammattitason laajakulmazoomobjektiivia voi käyttää moniin tarkoituksiin katukuvauksesta maisemakuvaukseen. Objektiivin suurin aukko on f/2,8, ja tarkennus toimii nopeasti, hiljaisesti ja tarkasti. ED-lasin ansiosta saat teräviä, suurikontrastisia kuvia koko zoomausalueella.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, katukuvaus

Äärimmäinen laajakulma

AF-S DX NIKKOR 10-24mm f/3.5-4.5G ED

Kuvaa avaria maisemia, rakennuksia tai sisätiloja erittäin lyhyellä polttovälillä. Objektiivi kattaa 109 asteen kuvakulman ja tuottaa dramaattisia vaikutelmia, minkä ansiosta voit luoda tavallisuudesta poikkeavia valokuvia.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, rakennukset ja sisätilat

Jännittäviä perspektiivejä tuottava laajakulmazoom

AF-S DX Zoom-Nikkor 12-24mm f/4G IF-ED

Kuvaa suuria rakennuksia, ahtaita sisätiloja ja avaria maisemia. Tämä on suosittu objektiivi äärimmäiseen laajakulmakuvaukseen. Kiinteä valovoima mahdollistaa johdonmukaisen valotuksen koko zoomausalueella.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, rakennukset ja sisätilat

Pienikokoinen ja kevyt laajakulmazoomobjektiivi

AF-S NIKKOR 18-35mm f/3.5-4.5G ED

Pääset lähemmäs kohdetta ja saat silti kaiken kuvaan tällä pienikokoisella, kevyellä zoomobjektiivilla. Objektiivi tuottaa 18 mm:n polttovälillä 100 asteen kuvakulman, joten se sopii mainiosti arkkitehtuurin ja yksityiskohtaisten katunäkymien kuvaamiseen tai matkakuvien ottamiseen.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, arkkitehtuuri, katukuvaus

Kätevä zoomobjektiivi

AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55mm f/2.8G IF-ED

Kätevä zoomobjektiivi, joka tarjoaa upean terävyyden ja kauniin taustasumennuksen. Suuren tarkkuuden ansiosta objektiivin toistokyky on ainutlaatuinen - lähikuvista äärettömään tarkennukseen asti. Optiikka on suunniteltu erityisesti Nikonin DX-kameroita varten.

Soveltuvuus: Ihmiset ja tapahtumat, katukuvaus

Kevyt zoomobjektiivi vaativille kuvaajille

AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR

Kevyt ja monipuolinen zoomobjektiivi, joka sopii erinomaisesti paljon matkustaville vaativille kuvaajille. Monipuolinen 5-kertainen zoom ja suuri valovoima takaavat runsaat käyttömahdollisuudet. Kehittyneen tärinänvaimennuksen ansiosta voit käyttää jopa neljä askelta tavallista pitempiä suljinaikoja.

Soveltuvuus: Ihmiset ja tapahtumat, matkat ja maisemat, katukuvaus

 

Telezoom

Huippuluokan telezoomobjektiivi

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR

Ota entistä parempia kuvia hankalissa olosuhteissa tämän arvostetun objektiivin parannetulla versiolla. Sarjakuvaus toimii erinomaisesti paremman tarkennuksen seurannan, valotuksen ohjauksen ja Sport VR -tärinänvaimennustilan ansiosta. Tehokkaan kuvanvakautuksen ansiosta voit käyttää jopa neljä askelta tavallista pitempiä suljinaikoja käsivarakuvauksessa.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, eläimet ja luonto, urheilu ja toiminta

Mahtavan polttovälin tarjoava supertelezoom

AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR

Ikuista kaukaiset, nopeasti liikkuvat kohteet, kuten luonnonvaraiset linnut, lentokoneet tai urheilijat juuri oikealla hetkellä. Tässä supertelezoomissa on uskomaton polttoväli ja sähkömagneettisesti ohjattu aukko, joka varmistaa oikean valotuksen nopean sarjakuvauksen aikana. Zoomausalue vastaa 300-750 mm:ä, jos käytössä on DX-kennolla varustettu kamera.

Soveltuvuus: Eläimet ja luonto, urheilu ja toiminta

 

Kiinteä polttoväli

Monipuolinen, valovoimainen kiinteän polttovälin laajakulmaobjektiivi

AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED

Ota ammattitason laajakulmaisia reportaasi- ja maisemakuvia, joissa on kaunis taustasumennus. Tämä luokkansa johtava laajakulmaobjektiivi kattaa 84 asteen kuvakulman. Lisäksi siinä on erittäin suuri valovoima sekä nopea ja hiljainen automaattitarkennus.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat

Uudella tekniikalla varustettu maineikas objektiivi

AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G

Kuvaa luontoa, maisemia, yöllisiä kohteita tai taivasta. Tämä maineikas käsitarkenteinen objektiivi on nyt varustettu uusimmalla digitaalisella tekniikalla. Objektiivi korjaa koma-virheen ja tuottaa upean terävyyden jopa täydellä aukolla.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, tähtitiede

Hienon taustasumennuksen tuottava kiinteäpolttovälinen objektiivi

AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Ota hienoja muoto-, maisema- tai matkakuvia. Tämä valovoimainen kiinteän polttovälin objektiivi tarjoaa ainutlaatuisen kuvanlaadun sekä upean terävyyden ja taustasumennuksen. Lisäksi saat erittäin hyviä tuloksia heikossa valossa.

Soveltuvuus: Matkat ja maisemat, muotokuvat

Valovoimainen objektiivi muotokuviin ja yökuvaukseen

AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G

Ota upeita yökuvia tai muotokuvia, joissa on kaunis taustasumennus ja syvyyttä. Tämä kiinteäpolttovälinen objektiivi on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman hyviä tuloksia täydellä aukolla, ja se tarjoaa mahtavan kuvanlaadun. Voit ottaa teräviä, suurikontrastisia kuvia etäällä olevista kohteista myös täydellä aukolla.

Soveltuvuus: Muotokuvat, yökuvat

Taiteellisiin muotokuviin sopiva objektiivi

AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED

Ota tavallista hienompia muotokuvia. Tämä valovoimainen FX-koon 105 mm:n objektiivi innostaa ottamaan taiteellisia muotokuvia. Objektiivi vangitsee kaikki vivahteet täydellisesti ja tuottaa upean terävyyden, kontrastin ja tarkkuuden koko kuva-alalla.

Soveltuvuus: Muotokuvat

 

 

Saat rahat takaisin prepaid MasterCard®-kortilla.

Lue lisää siitä, miten se toimii ja mitkä ehdot ja säännöt kampanjaan liittyvät.

Lue lisää

Etsi jälleenmyyjä.

Klikkaa tästä

Rekisteröi nyt.

Rekisteröi ostoksesi viimeistään 11.2.2018 voidaksesi hyödyntää tarjouksen.

Rekisteröi nyt

Ota yhteyttä.

Kadonnut Mastercard-kortti
+44 203 327 1991

Rekisteröintiin liittyvissä kysymyksissä
nikon@claim-lookup.com

Kaikissa muissa kampanjaan liittyvissä kysymyksissä
0207 589 570