Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa


DSLR


Nopea, monipuolinen ja ketterä D750 antaa tilaa luovuudelle. Kun kaikki on mahdollista, tämä täyden kennokoon 24,3 megapikselin tehopakkaus haastaa kokeilemaan rajoja.

Mikään ei pidättele tätä kameraa, jossa on paljon ammattitasoista kuvaustekniikka pienessä ja näppärässä koossa.

Kameran FX-koon kennon kuvanlaatu on poikkeuksellisen hyvä, ja suurilla ISO-herkkyyksillä saadaan puhtaampia kuvia kuin koskaan aiemmin. Erittäin herkkä automaattitarkennus, sarjakuvaus jopa 6,5 kuvaa sekunnissa, Full HD -videotallennus 1080/60p:n kuvataajuudella sekä kääntyvä näyttö poistavat esteet luovuuden tieltä. Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden avulla voi jakaa upeita kuvia helposti ja nopeasti.

Lue lisää


Täydellisen kuvan metsästys voi viedä sinut minne vain. Ota D7500 mukaan matkalle. Se on digitaalinen järjestelmäkamera, joka avaa uusia mahdollisuuksia.

Tehokas, kätevä ja hyvillä yhteyksillä varustettu D7500 tarjoaa saman kuvanlaadun kuin maineikas D500, Nikonin DX-koon lippulaiva. Se sopii kuvaajille, jotka haluavat ikuistaa löytämänsä kauneuden unohtumattomiin valokuviin.

Huikeaa tarkkuutta. Erinomaista suorituskykyä heikossa valaistuksessa. 4K/UHD-videokuvaa. Lisäksi SnapBridge pitää kameran yhteydessä älylaitteeseen, jotta voit näyttää otoksesi muille.

Lue lisää


D500 on Nikonin FX-koon D5-huippukameran pienempi sisarmalli, joka tarjoaa hämmästyttävää tehokkuutta ja tarkkuutta. Nikonin seuraavan sukupolven 153 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä kattaa erittäin laajan kuva-alan. Uudet kuva- ja mittauskennot takaavat uskomattoman tarkan kohteiden tunnistuksen ja yksityiskohtaisuuden. Kameralla voi ottaa jopa 10 kuvaa sekunnissa, ja tehokas puskuri mahdollistaa jopa 200 NEF (RAW) -kuvan ottamisen yhtenä nopeana kuvasarjana. Näiden ominaisuuksien ansiosta parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla voi kuvata jopa uskomattoman 20 sekunnin ajan. D-videotoiminnolla rajojaan koettelevat videokuvaajat voivat tallentaa kameralla erittäin tarkkoja, jopa 29 minuutin ja 59 sekunnin pituisia 4K/UHD-videoita.

Lue lisää


Lisää kuviesi luovuutta. Herätä ideat eloon. Olipa kyse varjoleikeistä auringon ollessa korkealla taivaalla tai videoiden kuvaamisesta kiehtovista kuvakulmista, uusi Nikon D5600 tuo kuviin loistoa. SnapBridge-tuen ansiosta kameran voi liittää älylaitteeseen, joten voit välittömästi jakaa inspiroivia hetkiä.

Lue lisää


 

 

Saat rahat takaisin prepaid MasterCard®-kortilla.

Lue lisää siitä, miten se toimii ja mitkä ehdot ja säännöt kampanjaan liittyvät.

Lue lisää

Rekisteröi nyt.

Rekisteröi ostoksesi viimeistään 15.2.2019 voidaksesi hyödyntää tarjouksen.

Rekisteröi nyt

Ota yhteyttä.

Kadonnut Mastercard-kortti
+44 203 327 1991

Rekisteröintiin liittyvissä kysymyksissä
nikon@claim-lookup.com

Kaikissa muissa kampanjaan liittyvissä kysymyksissä
0207 589 570